| València - Arxiu del Reial Col·legi-Seminari de Corpus Christi - Protocols notarials - vol. 21761 |
| Publicació de la fitxa: 2016-07-11 Darrera modificació: 2016-07-13 |
| Bases de dades: | Sciència.cat |
| Descripció |
| Autor: | Lluís Cifuentes |
| Procedència: | reproducció |
| Estat: | completa |
| Descripció externa |
| Identificació |
| Estat: | conservat |
| Ciutat: | València |
| Institució: | Arxiu del Reial Col·legi-Seminari de Corpus Christi |
| Fons: | Protocols notarials |
| Signatura: | vol. 21761 |
| Signatura alternativa: | Francesc Trilles, protocol de Sueca, València i Albalat de la Ribera, 1468. |
| Història |
| Procedència: | Escrivania de Francesc Trilles, notari actiu a Sueca i a altres llocs del regne de València. |
| Persones relacionades: | Francesc Trilles (fl. 1456 – 1497) |
| Bibliografia |
| Descripcions: | Andrés Robres (1990), Inventario de fondos notariales ..., p. 582 |
| Reproduccions fotogràfiques: | Arxiu digital de l'ASCC
Arxiu de Sciència.cat (reprod. digital en color del f. 1v) |
| Unitats de composició |
| Quantes unitats de composició: | 1 |
| Unitat de composició A |
| Datació i origen |
| Datació: | 1468 - expressa |
| Origen: | Sueca, València i Albalat de la Ribera |
| Copista: | Francesc Trilles (fl. 1456 – 1497) |
| Qüestions materials |
| Matèria escriptòria |
| Material: | Paper |
| Foliació |
| Núm. total de folis: | 66 ff. |
| Dimensions |
| Format: | in-4 |
| Impaginació |
| Escriptura |
| Escriptura 1 |
| Tipologia: | Gòtica cursiva |
| Descripció interna |
| 1. Anònim, Recepta per a obrir furóncols o altres coses – f. 1v | Preliminars: | [Rúbrica:] «Per a obrir prest floronqu[os] o altra cosa» |
| Íncipit: | «Sagí salat, desalar-lo ab nou ayg[ües?] ...» |
| Èxplicit: | «... [culle?]reta de mell e fet enpastre» |
| Observacions: | Copiada a la part superior del verso del primer foli del protocol, al recto del qual n'hi ha el títol, el signum del notari i els càrrecs institucionals de l'any. Manca l'angle superior esquerre d'aquest foli, afectant la part dreta del text d'aquesta recepta. |
|