Benvinguts a Sciència.cat DB, la base de dades de la ciència i la tècnica en català a l'Edat Mitjana i el Renaixement.
Què és Sciència.cat DB | Catàleg d'obres | Sigles | Com citar
Obres | Manuscrits | Impresos | Documents | Persones | Bibliografia | Vocabulari |
Sciència.cat DB bib28858 (21 / November / 2024)
Darrera modificació: 2020-05-19 Simon-Muscheid, Katarina, "Des vertus de l'eau-de-vie à l'«excès de l'alcool» (Allemagne/Alsace, 13e-16e siècles)", dins: Audouin-Rouzeau, Frédérique - Sabban, Françoise (dirs.), Un aliment sain dans un corps sain: perspectives historiques. Deuxième Colloque de l'Institut européen d'histoire et des cultures de l'alimentation (Tours, décembre 2002), Tours, Presses universitaires François-Rabelais (À boire et à manger, 1), 2007, pp. 175-184.
|