Darrera modificació: 2016-03-15 Bases de dades: Sciència.cat
Anònim, The Book of Sent Soví: Medieval recipes from Catalonia, edited by Joan Santanach; translated by Robin Vogelzang, Barcelona - Woodridge, Barcino - Tamesis (Traduccions a l'anglès, 4), 2008, 232 pp.
- Resum
- Traducció a l'anglès del Llibre de Sent Soví, a partir de la versió modernitzada publicada a Anònim (2006), Llibre de Sent Soví, que es torna a reproduir en aquesta ocasió (a doble columna, text català a l'esquerra i traducció a l'anglès a la dreta).
Conté:
- Introduction:
* I. The Dawn of Catalan Cuisine · 11
* II. Recipes and Recipe Books · 13
* III. The Content of the Sent Soví · 20
* IV. The Present Edition · 29
- Translator's Notes · 31
- The Book of Sent Soví
* Table of Rubrics · 34
* Prologue · 40
* Recipes I - LXXII · 42
- Appendix I
* Missing recipes fron the Sent Soví tradition included in the Llibre d'aparellar de menjar · 189
- Appendix II
* Parallels between the Valencia MS Index and the three recipe collections · 223
* Bibliography · 229
- Matèries
- Cuina i confiteria
Fonts Català
- Notes
- Informació de l'editor
Recensions:
* Nelly Labère, Mélanges de la Casa de Velázquez, 40/1 (2010), 245-246. URL: http://mcv.revues.org/3215
- Conté edicions de
-
- Conté traduccions de
-
|