Vés al contingut
La ciència en la cultura catalana a l'Edat Mitjana i el Renaixement
Inici
Sciència.cat
Presentació
Presentation
Qui som?
Crèdits
Com citar
Recerca
Projectes de recerca vigents
Current research projects
Projectes de recerca anteriors
Publicacions de l'equip
Bases de Dades
Sciència.cat DB
Què és Sciència.cat DB
What is Sciència.cat DB?
Redacció
Agraïments
MedCat
FalconAr
Biblioteca digital
Edicions Sciència.cat
Catàleg d'obres
Temes
Enllaços
Actualitat
Notícies
Homenatges
Miquel Batllori (1909-2003)
Lluís Comenge i Ferrer (1854-1916)
Lluís Faraudo de Saint-Germain (1867-1957)
Luis García Ballester (1936-2000)
Miguel Gual Camarena (1916-1974)
Josep Maria Millàs i Vallicrosa (1897-1970)
Josep Maria Roca i Heras (1863-1930)
Josep Rodrigo Pertegàs (1854-1930)
Inici
La oscuridad de la luz, la dulzura de lo amargo: cerería y confitería en Navarra (siglos XVI-XX)
Image
Autor
Fernando Serrano Larráyoz
Ciutat
Pamplona
Editorial
Universidad Pública de Navarra (Historia, 19)
Any
2006
Pàgines
506
ISBN
ISBN 978-84-9769-138-5
Enllaç a l'editorial