|  | Publicació de la fitxa: 2016-11-14 Darrera modificació: 2022-09-23
 | 
|  | Bases de dades: | Sciència.cat | 
|  | Descripció | 
|  | Autor: | Lluís Cifuentes | 
|  | Estat: | parcial | 
|  | Identificació | 
|  | Autor: | Anònim | 
|  | Títol regularitzat: | Receptes de confiteria (BFAUB 62/3) | 
|  | Llengua: | Català | 
|  | Data: | estimada - c. 1610-1611 | 
|  | Lloc: | Catalunya oriental | 
|  | Estat de l'obra: | conservada | 
|  | Forma: | prosa | 
|  | Gènere: | Recepta confitera | 
|  | Matèries: | Cuina, confiteria i alimentació | 
|  | Contingut | 
|  | Consistència: | completa | 
|  | Íncipit | 
|  | Íncipit text: | «Més: per a fer un quarter de vi brocàs [sic per Ypocràs], s'i deu posar 2 lliures de sucre y 2 unces de caniell[a]...» | 
|  | Èxplicit | 
|  | Èxplicit del text: | «Per a sis lliuras de salsas, deu-s'i posar 2 lliures 1/2 caniella, ab 2 lliures ghinghebra, 1/2 lliura pebra, ab 1/2 lliura de nous, ab 1/2 lliura de clavels, ab 1/2 lliura de safrà» | 
|  | Continguts | 
|  | Índex de continguts (rúbriques o epígrafs):
 | (1) «Per a fer un quarter de vi brocàs»; (2) «Per fer torons de amella»; i (3) «Per a sis lliuras de salsas» | 
|  | Altres persones relacionades | 
|  | Recopilador: | Arnau, Gaspar (fl. 1610 – 1611) | 
|  | Sinopsi | 
|  | Sinopsi: | Tres receptes de confiteria | 
|  | Públic/intenció: | El droguer i els membres del seu obrador | 
|  | Públic/intenció: | Droguers | 
|  | Transmissió | 
|  | Manuscrits: | Barcelona - BFAUB - Manuscrits - 62 - f. 43v | 
|  | Bibliografia | 
|  | Edicions: | Vila (2000), "Tractats de cuina i de rebosteria ...", p. 295 - completa |