|  | Publicació de la fitxa: 2016-11-13 Darrera modificació: 2022-09-23
 | 
|  | Bases de dades: | Sciència.cat | 
|  | Descripció | 
|  | Autor: | Lluís Cifuentes | 
|  | Estat: | parcial | 
|  | Identificació | 
|  | Autor: | Anònim | 
|  | Títol regularitzat: | Receptes de confiteria (BFAUB 62/5) | 
|  | Llengua: | Català | 
|  | Data: | estimada - 1632 | 
|  | Lloc: | Catalunya oriental | 
|  | Estat de l'obra: | conservada | 
|  | Forma: | prosa | 
|  | Gènere: | Recepta confitera | 
|  | Matèries: | Cuina, confiteria i alimentació | 
|  | Contingut | 
|  | Consistència: | completa | 
|  | Íncipit | 
|  | Íncipit text: | «Piñyonada d'emella. — Per a fer sis liuras de piñyonada d'emella pendràs tres liuras de sucre, y se a de clarificar y dar-li bon punt...» | 
|  | Èxplicit | 
|  | Èxplicit del text: | «... Sucre esponjat. — [...] trencar-lo per lo larch al mitx de quatre unces de sucre. Fer-ne quatre trosas, que seran acomodats» | 
|  | Continguts | 
|  | Índex de continguts (rúbriques o epígrafs):
 | (1) «Piñyonada d'emella»; (2) «Bocados de Portugal»; i (3) «Sucre esponjat». | 
|  | Transmissió | 
|  | Manuscrits: | Barcelona - BFAUB - Manuscrits - 62 - ff. 126v-128v | 
|  | Bibliografia | 
|  | Edicions: | Vila (2000), "Tractats de cuina i de rebosteria ...", p. 296 - fragmentària - Només núm. 1 i 2 |