|  | Publicació de la fitxa: 2013-05-06 Darrera modificació: 2013-05-06
 | 
|  | Bases de dades: | Sciència.cat | 
|  | Descripció | 
|  | Autor: | Lluís Cifuentes | 
|  | Estat: | bàsica | 
|  | Identificació | 
|  | Autor: | Anònim | 
|  | Títol regularitzat: | Receptes de confitura i salses (El Escorial h-ii-13) | 
|  | Llengua: | Català | 
|  | Data: | estimada - s. XV-2 | 
|  | Lloc: | Perpinyà? | 
|  | Notes sobre la datació: | Datació i localització de la còpia conservada. | 
|  | Estat de l'obra: | conservada | 
|  | Forma: | prosa | 
|  | Matèries: | Cuina, confiteria i alimentació | 
|  | Contingut | 
|  | Consistència: | completa | 
|  | Continguts | 
|  | Índex de continguts (rúbriques o epígrafs):
 | (1) «Racepta per fer bona composta en cantitat de una olla de .VII. diners»; (2) «Rasepta per fer mostalla»; i (3) «Rasepta per uruga». | 
|  | Transmissió | 
|  | Manuscrits: | Completa - El Escorial - RBME - Manuscritos - h-ii-13 - f. CCLXXXVIIIr | 
|  | Bibliografia | 
|  | Edicions: | Gascón Urís (1992), "Receptes medievals del ms ..." | 
|  | Observacions | 
|  | Tres receptes culinàries, la primera per a fer conserva de pastanaga, panses i prunes, i les altres per a fer salses. |