| Darrera modificació: 2018-03-06Bases de dades: Sciència.cat
 Barceló Crespí, Maria - Riera Melis, Antoni (eds.), La Mediterrània, àrea de convergència de sistemes alimentaris (segles V-XVIII): XIV Jornades d'estudis històrics locals (Palma, del 29 de novembre al 2 de desembre de 1995), Palma, Institut d'Estudis Baleàrics, 1996, 788 pp. 
ResumConté (entre d'altres):* Laurioux (1996), "Les livres de cuisine italiens à ..." · 73-88
 * Ferrer i Mallol (1996), "Figues, panses, fruita seca i ..." · 191-208
 * Bernat i Roca (1996), "«Àvols mixtures»: sobre el ..." · 283-298
 * Ginebra Molins (1996), "Cuines, cellers i rebosts a Vic ..." · 637-648
 * Vela i Aulesa (1996), "La col·lació, un àpat medieval ..." · 669-686
 * Trias Mercant (1996), "Alimentació i dietètica a la ..." · 689-697
 * Günzberg i Moll (1996), "Tractat de les viandes e dels ..." · 699-706
 * Garau Llompart (1996), "Les ordinacions de l'Hospital de ..." · 585-590
 * Castro Martínez (1996), "La alimentación en la ..." · 591-614
 * Contreras Mas (1996), "La literatura culinària en la ..." · 729-733
 * Contreras Mas (1996), "La influència italiana en la ..." · 735-740
MatèriesAlimentacióCuina i confiteria
 Medicina - Dietètica i higiene
 |