| Darrera modificació: 2020-04-30Bases de dades: Sciència.cat
 Vidal Mascaró, Andreu, Cinc temes al voltant de fra Francesc Roger i 'Art de la cuina', Maó, Institut Menorquí d'Estudis - Associació Fra Roger: Gastronomia i Cultura (Papers: Recerca i Debat, 3), 2018. 
ResumSumari:* 1. L'hort i la cuina de Sant Francesc de Ciutadella
 * 2. A la recerca de la identitat de fra Francesc Roger
 Art de la cuina i promoció de la gastronomia menorquina -- Incògnites i alguna certesa sobre la identitat de Francesc Roger -- El Llibre d'entrades i sortides 1763-1780 -- Documentació sobre aspirants a frares i algunes dades familiars -- La carrera eclesiàstica de fra Francesc Roger -- Datació d'Art de la cuina, una hipòtesi -- A mode de conclusió
 * 3. Dos anys al rebost de la cuins de Sant Francesc de Ciutadella: despeses en aliments dels anys 1763 i 1764
 Llibres conventuals i el Llibre d'entrades i sortides 1763-1780 -- Compres de productes no comestibles -- Adquisició i compres de productes alimentaris
 3.4 Algunes conclusions --
 * 4. El periple del manuscrit d'Art de la cuina
 * 5. La saviesa culinària de fra Francesc Roger
 * Apèndix: Llibre d'entrades i sortides 1763-1780 (buidat des del febrer de 1763 fins al febrer de 1765)
MatèriesCuina i confiteriaEsglésia - Ordes religiosos
 Fonts
 Català
 Recepció
NotesNúmero monogràfic de la revista Papers, 3 (2018).
 |