| Darrera modificació: 2016-03-15Bases de dades: Sciència.cat
 Anònim, The Book of Sent Soví: Medieval recipes from Catalonia, edited by Joan Santanach; translated by Robin Vogelzang, Barcelona - Woodridge, Barcino - Tamesis (Traduccions a l'anglès, 4), 2008, 232 pp. 
ResumTraducció a l'anglès del Llibre de Sent Soví, a partir de la versió modernitzada publicada a Anònim (2006), Llibre de Sent Soví, que es torna a reproduir en aquesta ocasió (a doble columna, text català a l'esquerra i traducció a l'anglès a la dreta).
 Conté:
 - Introduction:
 * I. The Dawn of Catalan Cuisine · 11
 * II. Recipes and Recipe Books · 13
 * III. The Content of the Sent Soví · 20
 * IV. The Present Edition · 29
 - Translator's Notes · 31
 - The Book of Sent Soví
 * Table of Rubrics · 34
 * Prologue · 40
 * Recipes I - LXXII · 42
 - Appendix I
 * Missing recipes fron the Sent Soví tradition included in the Llibre d'aparellar de menjar · 189
 - Appendix II
 * Parallels between the Valencia MS Index and the three recipe collections · 223
 * Bibliography · 229
MatèriesCuina i confiteriaFonts
 Català
NotesInformació de l'editor  Recensions:
 * Nelly Labère, Mélanges de la Casa de Velázquez, 40/1 (2010), 245-246. URL: http://mcv.revues.org/3215
  Conté edicions de
Conté traduccions de
 |