| Darrera modificació: 2018-08-05Bases de dades: Sciència.cat
 AA.DD., Alimentació i societat a la Catalunya medieval, Barcelona, CSIC: Institució Milà i Fontanals (Anejos del Anuario de Estudios Medievales, 20), 1988, xv + 311 pp. 
ResumConté:* Antoni Riera i Melis / Sistemes alimentaris i estructura social a la Catalunya de l'Alta Edat Mitjana · 1-26
 * Rafael Conde y Delgado de Molina / Fonts per a la història del consum alimentari en els temps medievals: fonts de l'Arxiu de la Corona d'Aragó · 27-50
 * Garcia i Fortuny (1988), "La condimentació a la Catalunya ..." · 51-69
 * Eva Serra i Puig / Els cereals a la Barcelona del segle XIV · 71-107
 * Josefina Mutgé i Vives / L'abastament de peix i carn a Barcelona en el primer terç del segle XIV · 109-136
 * Vinyoles i Vidal (1988), "El rebost, la taula i la cuina ..." · 137-166
 * Salvador Claramunt / Dos aspectes de l'alimentació medieval: dels canonges a les 'miserabiles personae' · 167-172
 * María Echániz Sans / La alimentación de los pobres asistidos por la Pia Almoina de la Catedral de Barcelona según el libro de cuentas de 1283-1284· 173-261
 * Equip Broida / Els àpats funeraris segons els testaments vers 1400 · 263-269
 * Josep Hernando / Els moralistes i l'alimentació a la Baixa Edat Mitjana · 272-293
 * Riera i Sans (1988), "La conflictivitat de ..." · 295-311
MatèriesAlimentacióCuina i confiteria
NotesRecull de lliçons del segon curset d'història medieval, Barcelona 18 febrer-11 març, 1985.
URLhttp://books.google.es/books?id=34GZHYTGWkAC&lpg=PP ...   |