Darrera modificació: 2018-03-06 Bases de dades: Sciència.cat
Barceló Crespí, Maria - Riera Melis, Antoni (eds.), La Mediterrània, àrea de convergència de sistemes alimentaris (segles V-XVIII): XIV Jornades d'estudis històrics locals (Palma, del 29 de novembre al 2 de desembre de 1995), Palma, Institut d'Estudis Baleàrics, 1996, 788 pp.
- Resum
- Conté (entre d'altres):
* Laurioux (1996), "Les livres de cuisine italiens à ..." · 73-88
* Ferrer i Mallol (1996), "Figues, panses, fruita seca i ..." · 191-208
* Bernat i Roca (1996), "«Àvols mixtures»: sobre el ..." · 283-298
* Ginebra Molins (1996), "Cuines, cellers i rebosts a Vic ..." · 637-648
* Vela i Aulesa (1996), "La col·lació, un àpat medieval ..." · 669-686
* Trias Mercant (1996), "Alimentació i dietètica a la ..." · 689-697
* Günzberg i Moll (1996), "Tractat de les viandes e dels ..." · 699-706
* Garau Llompart (1996), "Les ordinacions de l'Hospital de ..." · 585-590
* Castro Martínez (1996), "La alimentación en la ..." · 591-614
* Contreras Mas (1996), "La literatura culinària en la ..." · 729-733
* Contreras Mas (1996), "La influència italiana en la ..." · 735-740
- Matèries
- Alimentació
Cuina i confiteria Medicina - Dietètica i higiene
|