| Publicació de la fitxa: 2013-05-06 Darrera modificació: 2013-05-06 |
| Bases de dades: | Sciència.cat |
| Descripció |
| Autor: | Lluís Cifuentes |
| Estat: | bàsica |
| Identificació |
| Autor: | Anònim |
| Títol regularitzat: | Receptes de confitura i salses (El Escorial h-ii-13) |
| Llengua: | Català |
| Data: | estimada - s. XV-2 |
| Lloc: | Perpinyà? |
| Notes sobre la datació: | Datació i localització de la còpia conservada. |
| Estat de l'obra: | conservada |
| Forma: | prosa |
| Matèries: | Cuina, confiteria i alimentació |
| Contingut |
| Consistència: | completa |
| Continguts |
| Índex de continguts (rúbriques o epígrafs): | (1) «Racepta per fer bona composta en cantitat de una olla de .VII. diners»; (2) «Rasepta per fer mostalla»; i (3) «Rasepta per uruga». |
| Transmissió |
| Manuscrits: | Completa - El Escorial - RBME - Manuscritos - h-ii-13 - f. CCLXXXVIIIr |
| Bibliografia |
| Edicions: | Gascón Urís (1992), "Receptes medievals del ms ..." |
| Observacions |
| Tres receptes culinàries, la primera per a fer conserva de pastanaga, panses i prunes, i les altres per a fer salses. |